Kunskapsföretaget Jollyfood

professionellt fokus på maten och lymfsystemet

 

Susanne har många års erfarenhet av pedagogik, sjukvård och friskvård som ledde fram till att hon sedan 2017 driver Jollyfood AB.

Under många år har hon brunnit för bra mat och bra råvaror. När hennes egna behov ökade förstod hon vikten av ett fungerande lymfsystem och hur hälsan kan påverkas på många sätt.

Jollyfood är allt som är bra för kropp och själ. Varje enskild människas behov är utgångspunkten oavsett om vi lagar mat tillsammans, gör lymfgymnastik eller om du kommer på behandlingar och kostrådgivning. Alla människor har inte samma behov av hjälp. Du är unik!

Nu är det möjligt att boka Werlabs Hälsokontroller och Företagshälsa på Jollyfood. I dessa packet ingår granskning och återkoppling av läkare.  Jätteviktigt att kunderna känner att de har koll på sin hälsa och att vi jobbar för att förebygga och hjälpa våra kunder med förebyggande friskvård.

Läs mer om Werlabs genom att klicka här

REFERENSER

Kunder Tycker

Här kommer några fina ord från Kunder som anvärt sig av Jollyfood 

Helen J

Man känner sig hemma och omhändertagen. Rent, fräscht och uppdaterat. Boka!

Carina B

Fantastisk behandling och Susanne är professionell och kunnig på så många områden. Min trötta kropp har fått nytt liv :-) 

Elisabeth A

Susanne är otroligt bred o kunnig inom hälsa. Man lär sej mycket vid varje besök.

Anki R

Djupgående och mycket effektiv lymfmassage. Susannes erfarenhet märks tydligt. Uppskattar även hennes kostråd och peppning, för utan min kostomläggning till glutenfri kost hade jag aldrig kunnat uppnå den här stora förändringen. Rekommenderas varmt! 

Sammarbetspartners och medlemsorganisationer 

Vi Jobbar Med