Friskvård för alla...

Susanne är Hushållslärare sedan snart 30 år och har arbetat både i grundskola, gymnasiet och på vuxenutbildningar som restauranglärare. Den erfarenheten och 10 år inom vården är grunden till varför hon vidareutbildade sig till Kost och näringsrådgivare med specialinriktning mat och vikt i balans, för att kunna använda alla sina tidigare erfarenheter. En utbildning i hälsoprofilsbedömning breddade kompetensen. För 6 år sedan upptäckte och provade Susanne lymfmassage som kund på Axelssons elevbehandlingar, hon blev helt fångad av metoden som ger fantastiska behandlingsresultat. Detta ledde snabbt till utbildning till lymfmassör, kompressionsutprovare, lymfkoppning och tejpningsteknisk kurs för lymfmassagekunder. Akupressur är en metod som fungerar bra tillsammans med lymfmassage eller som en enskild behandling. Hon kompetensutvecklar sig kontinuerligt för att öka sina kunskaper om lymfsystemet. 

Axelsons Gymnastiska institut och Lymfsalongen i Bromma har hållit i dessa kurser.

Idag driver Susanne företaget Jollyfood som erbjuder kostrådgivning, lymfmassage, akupressur, föreläsningar och worshops.

Starta din resa tillsammans med oss

Från 15 oktober 2018 kan du hitta Lymfmassör Elisabeth Sollie i Jollyfoods lokaler på Snickaregatan 50. Vi hoppas få hjälpa er att hitta lösningar och utveckla era möjligheter till glad mat och i en skön kropp!

Välkommna till oss på Jollyfood!

Varför ska du välja oss?

Vi erbjuder färdiga utbildnings och workshops-paket.

Vi kan skräddarsy utifrån era behov.

Vi arbetar enskilt och i grupp med kostrådgivning och behandlingar. 

Vi kan komma till din arbetsplats. 

 friskvardschecken.se kan användas hos oss.

Presentkort

Enkelt att ge – härligt att få

Vi har Företags Swish eller Fakturabetalning.